The Walking Dead Sezoni 8 – Episodi 9

4.08K Views0 Comments

Rick përballet me vështirësitë pas betejës. Ndërkohë lufta vazhdon në komunitete të tjera dhe një personazh kryesor duhet të bëjë zgjedhje të vështira. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Streamang...

The Walking Dead Sezoni 8 – Episodi 5

7.92K Views0 Comments

Një këndvështrim tjetër mbi jetën e Neganit dhe të Saviors gjatë konfliktit. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile Netu Filecloud ...

The Walking Dead Sezoni 8 – Episodi 4

6.61K Views0 Comments

Një armë e re shfaqet në arsenalin e Saviorëve e cila ndryshon rrjedhën e ngjarjeve ndërkohë që Rick dhe Deryl vazhdojnë luftën. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estr...

The Walking Dead Sezoni 8 – Episodi 3

6.76K Views0 Comments

Konflikti me Shpëtuesit çon në pasoja të padëshiruara për Hilltopin, Mbretërinë dhe Aleksandrin. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile Netu ...

The Walking Dead Sezoni 8 – Episodi 2

7.17K Views0 Comments

Plani që përfshin Alexandrians, Kingdommers dhe Hilltoppers u zbulua. Ndërkohë që Rick vazhdon lufton, përballet me një fytyrë të njohur për të. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoB...

The Walking Dead Sezoni 8 – Episodi 1

7.18K Views0 Comments

Rick dhe grupi i tij janë bërë së bashku me Kingdom dhe Hilltop për të sulmuar Neganin dhe Saviors. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile Netu...

Prison Break Sezoni 5 – Episodi 9 (I FUNDIT)

11.22K Views0 Comments

Episodi i fundit i të gjithë serisë. Majkëlli mbledh aleatë për të shpëtuar djalin nga duart e Xhejkobit. Falë inteligjencës së tij arrin të gjejë provat që Xhejkoni është fajtor për vrasjen e drejtorit të CIA-s. Në fund...

Prison Break Sezoni 5 – Episodi 8

8.69K Views0 Comments

Majkëlli dhe Linkolni kthehen në Shtetet e Bashkuara për të shpëtuar familjen e Majkëllit, e cila është nën kërcënim nga Poseidoni dhe do të fillojnë një lojë me të. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko ...

Faqe 1 nga 2212345...1020...E fundit »