Game of Thrones

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 10 (I FUNDIT)

12.36K Views0 Comments

Ka ardhur dita e gjyqit të Sersit dhe Loras Tajrellit. Denerisi përgaditet që të niset për në Uesteros. Davosi konfronton Melisandren. Semi dhe Gilli arrin në Citadel. Breni zbulon një sekret të madh. IMDb: 10 TRAILERI...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 9

7.59K Views0 Comments

Teksa Starkët përgaditen për luftë, Davosi gjen diçka të rëndësishme. Remsi luan një lojë. Denerisit përballet me një vendim. IMDb: 10 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Videomeg...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 8

4.92K Views0 Comments

Briena arrinë në Riverun. Arja kërkon strehë. Xhejmi flet me Edmur Tallin. Sersi sfidon Fenë dhe Harabelin e Lart. Sendor Kligejn kërkon hakmarrje. Tirioni bën një gabim të madh. IMDb: 8.2 TRAILERI: YOUTUBE Shik...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 7

5.54K Views4 Comments

Xhoni dhe Sansa mbledhin ushtarë. Xhejmi arrin në Riverun. Olena Tajrell planifikon që të largohet nga Tokat e Mbretit. Thioni dhe Jara planifikojnë një destinacion të ri. Arja bën plan që të largohet nga Bravosi. IMDb:...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 6

5.67K Views5 Comments

Bran dhe Mera gjejnë një aleat të ri. Xhilli takon familjen e Semit. Aria bën një zgjedhje të vështirë. Lanisterët dhe Tajrellët marshojnë kundër High Sparrow. IMDb: 8.3 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko V...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 5

6.26K Views0 Comments

Sansa dhe Xhon bëjnë plane. Arias është dhënë një tjetër shans për të provuar veten. Xhorahut rrëfen sekretin e një Dineris. Tirion takohet me Priftëreshën e Kuqe. Jara gjen sundimin e saj të vënë në provë. Bran zbulon o...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 4

9.44K Views0 Comments

Tirioni arrin një marrëveshje. Xhorah dhe Dario përfundojnë me sukses një detyrë të vështirë. Xhejmi dhe Sersi mundohen që të përmirësojnë gjendjen e tyre në Uesteros. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko ...

Game of thrones – Sezoni 6, Episodi 3

5.98K Views0 Comments

Xhon Snou është gjallë. Denerisi arrin në Vaes Dothrak. Varisi zbulon informacione për Bijtë Dytësor. Arja stërvitet si Askushi. Remsi merr një dhuratë. Tomeni takohet me Harabelin e Lart. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE ...

Faqe 1 nga 212