Sezoni 1

Limitless Sezoni 1 – Episodi 22 (I FUNDIT)

2.08K Views0 Comments

Brian rikthehet në punë për të gjetur Sandsin dhe për të shpëtuar Piperin por sistemi i tij imunitar po dobësohet çdo ditë e më shumë. Vrasja e diplomatit kanadez dhe e atij grindlandez do të bëjnë që skuadra t'i afrohet...

Limitless Sezoni 1 – Episodi 21

1.75K Views0 Comments

Pasi mësoi të vërtetën për vdekjen e babait të saj, Rebeka merr NZT për të kërkuar drejtësi për vrasjen e tij. Sends bën një lëvizje kundër Brajënit. Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag U...

Limitless Sezoni 1 – Episodi 20

1.85K Views0 Comments

Pasi mësoi të vërtetën për vdekjen e babait të saj, Rebeka merr NZT për të kërkuar drejtësi për vrasjen e tij. Sends bën një lëvizje kundër Brajënit.   Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.a...

Limitless Sezoni 1 – Episodi 19

2.35K Views0 Comments

Një biznesmen vritet. Ndërkohë që Finch dhe Rebecca përpiqen të zbardhin ngjarjen, Finch mundohet të mos zbulohet nga Rebecca dhe të lirohet nga Senator Morra.   Shiko Shkarko Vidto UptoBox ...

Limitless Sezoni 1 – Episodi 18

1.85K Views0 Comments

Me lidhjet e tij më të afërta që shkatërroheshin, Brajëni fshehtasi nga FBI-ja përpiqet që të lirohet nga kontrolli i senatorit Edi Morra... Brajëni kërkon për një kundërshtar në Rusi, Rebeka është një hap larg zbulimit ...

Limitless Sezoni 1 – Episodi 17

1.84K Views0 Comments

Diçka e papritur ndodh në qytet. Çfarë e shkakton ndërprerjen e energjisë elektrike në qytet? A janë këto shenja te qenieve jashtëtokësore? Ndiqni episodin për më tepër...   Shiko Shkarko Vidto ...

Limitless – Sezoni 1, Episodi 16

1.92K Views0 Comments

Ndërkohë që Rebeka dhe Bojli kërkojnë për një djalë të rrëmbyer, Brajani është i detyruar të ndihmojë Sendsin pasi ai i shfaqet te dera i plagosur. Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag UpF...

Limitless – Sezoni 1, Episodi 15

2.09K Views0 Comments

Brajëni krijon një lidhje të afërt me agjenten e FBI-së,këmbëngulëse dhe që thyen rregullat shumë shpesh.Sends përpiqet të mbyllë hetimin e senatorit Morra...   Shiko Shkarko Vidto UptoBox ...

Faqe 1 nga 3123