lucifer

Lucifer – Sezoni 2, Episodi 10

190 Views0 Comments

Charlotte është e vendosur të bindë Luciferin të largohet nga Toka duke e kthyer Chloe kundër tij. Ndërkohë, Amenadiel ka filluar të punojë si ushtar i Charlotte, gjë që e bën Mazen të vërë në dyshim besnikërinë e tij. ...

Lucifer – Sezoni 1, Episodi 9

188 Views0 Comments

Luciferi përpiqet shumë për të mbrojtur shtëpinë e tij kur pronari i saj vritet dhe pronarja e re kërkon që të shkatërrohet. Shiko Shkarko Onlystream Racaty Vidia mixdrop Uqload...

Lucifer – Sezoni 2, Episodi 8

231 Views0 Comments

Kur thika e Engjëllit të Vdekjes përfundon në duar të gabuara, Lucifer dhe skuadra e detektives nisen në kërkim të vrasësit që po shkakton masakra në qytet. Shiko Shkarko VUP Racaty Vidia ...

Lucifer – Sezoni 2, Episodi 7

279 Views0 Comments

Pasi personi i burgosur për vrasjen e babait të Chloe-s vritet, dalin në skenë prova që sugjerojnë si ai nuk ishte fajtor. Maze kërkon për një punë. Lucifer kërkon të mësojë si të jetë normal duke para Dan-in. Shi...

Lucifer – Sezoni 2, Episodi 5

258 Views0 Comments

Vëllai i Luciferit, Urieli, vjen në tokë pasi kërkon të kthejë në ferr mamanë e tyre ndërkohë që Luciferi po merret me çështjen vrasjes së aktorit të tij të preferuar. Shiko Shkarko upvid Racaty ...

Lucifer – Sezoni 2, Episodi 4

243 Views0 Comments

Pasi gjenden trupat e dy vajzave të helmuara, detektivët fillojnë të kërkojnë vrasësin. Chloe dhe Maze kalojnë një mbrëmje të bukur në shoqëri të bukur mes shoqesh, por gjërat nuk janë ashtu si duken. Shiko Shkar...

Lucifer – Sezoni 2, Episodi 3

253 Views0 Comments

Lucifer dhe Chloe hetojnë një vrasje pasi videoja e krimit përhapet në rrjetet sociale. Kur shfaqet një video e dytë e kuptojnë që po përballen me një vrasës serial. Shiko Shkarko onlystream Racaty ...

Lucifer – Sezoni 2, Episodi 2

240 Views0 Comments

Lucifer dyshon se mamaja e tij mund të jetë e përfshirë në një vrasje të tmerrshme për të cilën thotë se është e pafajshme. Shiko Shkarko onlystream Racaty VUP 1fichier Uqload ...

Faqe 2 nga 41234