Narcos

Narcos Sezoni 1 – Episodi 10 (I FUNDIT)

6.70K Views0 Comments

Aktivitetet e Pablos në burg provokojë qeverinë në marrjen e masave ekstreme. Kurse Marfi dhe Peña përballen me një situatë të tyren.   // Shiko Shkarko ok.ru UptoBox Vid.ag ...

Narcos Sezoni 1 – Episodi 9

6.19K Views0 Comments

Gjuetia për Pablon duket sikur ka mbaruar pasi ai bën një marrëveshje me qeverinë, por Murphy, Peña dhe Cali Cartel kanë plane të tjera.   // Shiko Shkarko Netu UptoBox Vid.ag ...

Narcos Sezoni 1 – Episodi 8

5.64K Views0 Comments

Një gabim tragjik detyron qeverinë të ndryshojë taktikë në luftën kundër Pablos. Por Pablos rreziku më i madh i vjen nga brenda perandorisë së tij.   Shiko Shkarko Vidto UptoBox ...

Narcos Sezoni 1 – Episodi 7

5.36K Views0 Comments

Pablo shkon të fshihet teksa vala politike po kthehet kundra tij, por ai gjen një mënyrë për t’u kundër përgjigjur. Mërfi dhe Peña më në fund arrijnë të kenë ndihmën e CIA-s. // Shiko Shkarko Vidto ...

Narcos Sezoni 1 – Episodi 6

5.12K Views1 Comments

Peña dhe Karilo i afrohen më shumë Gaças. Marfi përpiqet të mbrojë kandidatin pro-ekstradimit Gavirian nga një vrasës i njohur i lidhur me Pablon.   // Shiko Shkarko Vidto UptoBox ...

Narcos Sezoni 1 – Episodi 5

5.82K Views0 Comments

Mënyrat e ashpra të Pablos çojnë në prag të luftës Karilon dhe qeverinë. Peña përpiqet të mbrojë dëshmitarin e tij.   // Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag Ezfile - ...

Narcos Sezoni 1 – Episodi 4

6.25K Views1 Comments

Pavarësisht marrëveshjes së re të ekstradimit, SHBA-ja investon më shumë në luftën ndaj komunizmit, duke ia bërë më të vështirë punën Mërfit dhe Peñas për të gjurmuar Pablon.   // Shiko Shkarko ...

Narcos Sezoni 1 – Episodi 3

7.29K Views0 Comments

Mërfi përballet me korrupsionin e e qeverisë kur ai dhe Peña mundohen të ndalojnë ambicjen e Escobarit për të hyrë në politikë…   // Shiko Shkarko Vidto UptoBox Netu - ...

Faqe 1 nga 212