Season 5

Teen Wolf Sezoni 5 – Episodi 20 (I FUNDIT)

2.89K Views0 Comments

Aleanca të reja krijohen ndërkohë që Skoti dhe miqtë e tij përpiqen të ndalojnë Bishën përpara se të shkatërrojë të gjithë qytetin. (I FUNDIT)   Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag ...

Teen Wolf Sezoni 5 – Episodi 19

1.80K Views0 Comments

Kërkimet për të zbuluar identitetin e Bishës vazhdojnë. Skoti mendon se është Mejson dhe atë e kapin Doktoret e Tmerrit. Të gjithë vihen në kërkim për ta gjetur atë e për ta shpëtuar. Por nëse jo Mejsoni, kush është në t...

Teen Wolf – Sezoni 5, Episodi 18

1.63K Views0 Comments

Tufa po përpiqet të kuptojë se si të mposhtë bishën e Zhevoden me të cilën u përball Shërbyesja e Zhevoden, Meri-Xhejni në 1765. Teksa Xherard Arxhent i ritregon historinë e Valetëve tufës së Skotit me shpresën se ato do...

Teen Wolf – Sezoni 5, Episodi 17

1.27K Views0 Comments

Skot dhe tufa e tij përdorin lojën për bamirësi të lakrosit që të zbulojnë identitetin e Bishës. Ndërkohë Lidia zbulon një sekret shokues për Perish.   Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.a...

Teen Wolf Sezoni 5 – Episodi 16

1.62K Views1 Comments

Të ngecur në Shtëpinë Aiken me Thion dhe kopenë tij Kimera, Skoti duhet të shpëtojë Lidian para se të jetë shumë vonë.   Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag OpenLoad Netu ...

Teen Wolf Sezoni 5 – Episodi 15

1.46K Views0 Comments

Skoti dhe grup duhet te thurin nje plan shpetimi per Lidian sa me shpejte. A do i kalojne te gjithe pengesat dhe pasigurite? Vlerësimi sipas IMDb 9.3/10   Shiko Shkarko Vidto UptoBox V...

Teen Wolf Sezoni 5 – Episodi 14

1.69K Views0 Comments

Teksa Skoti po mundohet të bashkojë tufën e tij, Malia dhe mikja e saj e re mundohen të shpëtojnë Deaton nga Ujku i Shkretëtirës. Vlerësimi sipas IMDb 9.8/10 Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vi...

Teen Wolf Sezoni 5 – Episodi 13

1.33K Views0 Comments

Kira dhe nëna e saj marrin masa drastike që Kira të merret me anën e saj të errët teksa Lidia surprizohet te shtëpia Eichen. Vlerësimi sipas IMDb 8.8/10 Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag ...

Faqe 1 nga 212