The 100

The 100 Sezoni 3 – Episodi 16 (I FUNDIT)

3.86K Views0 Comments

Në gjysmën e dytë të sezonit final, të gjithë përgatitet për një përballje të fundit me realitetin e gjendjes së tyre tragjike . Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag UpFile Netu ...

The 100 Sezoni 3 – Episodi 15

2.26K Views0 Comments

Klarku gjen shpresën në një vend ku nuk e kishe menduar.   Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag UpFile Netu Filecloud ...

The 100 Sezoni 3 – Episodi 14

2.38K Views0 Comments

Klarku, Bellamy, Oktavia dhe Jasper kanë një pengesë tragjike. Ndërkohë, Raven dhe Monty bëjnë një zbulim të rëndësishëm.   Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag UpFile Netu ...

The 100 Sezoni 3 – Episodi 13

2.85K Views1 Comments

Klarku është në një mision që mund të ndryshojë gjithçka. Ndërkohë Murphi fiton njohuri që janë të dobishme për të siguruar mbijetesën e tij.   Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag ...

The 100 Sezoni 3 – Episodi 12

2.64K Views0 Comments

Alie detyron Raven të dalë nga ana e errët , ndërsa zemërimi i Jasper vazhdon të rritet. Ndërkohë Oktavia përballet me vendin e saj dhe Monty është i detyruar të marrë një vendim. Shiko Shkarko Vidto ...

The 100 Sezoni 3 – Episodi 11

2.88K Views3 Comments

Klarku dhe miqtë e saj përpiqen për të shpëtuar nga Raven. Megjithatë, ata e kuptojnë se ata do të duhet t’i nënshtrohet disa procedurave të rrezikshme që mund ti kushtojnë me jetë Raven-së.   Shiko Shkarko...

The 100 Sezoni 3 – Episodi 10

2.43K Views0 Comments

Jaha gjen një metodë të re dhe të tmerrshme për të bindur Abin për t’u bashkuar me kauzën e tij, ndërkoh Kane është në një mision, kurse Monti gjen veten në një situatë të pasigurt, ndërsa Jasper mundohet ta ndihmoj . &...

The 100 Sezoni 3 – Episodi 9

2.68K Views0 Comments

Bellami përpiqet për të shpëtuar nga Keine. Klarku dhe Murphi janë në debat se çfarë të bëjnë me Titin dhe A.I. Bellami .   Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag UpFile Netu ...

Faqe 1 nga 212