sezoni 3

The 100 Sezoni 3 – Episodi 8

2.84K Views0 Comments

Keini mundohet të ndalojë Paikun, po kupton se ai e ka zbuluar. Keini kupton se për të sjellë paqen në Arkedia, do t’i duhet të marrë masa drastike.   Shiko Shkarko Vidto UptoBox...

The 100 Sezoni 3 – Episodi 7

2.34K Views0 Comments

Zemërimi i klaneve dhe etja për hakmarrje kërcënojnë pozicionin e Leksës. Një kurth i rrezikshëm ngrihet ndaj Klarkut.     Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag Cl...

The 100 – Sezoni 3, Episodi 6

2.30K Views0 Comments

Klark përballet me moralin e saj, ndërsa Abi bëhet dyshuese per motivet e Xhahës. Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag UpFile Netu Filecloud ...

The 100 – Sezoni 3, Episodi 5

2.59K Views0 Comments

Kryqëzata e Paikut rrezikon përpjekjet e Klarkut për paqe. Rejven bëhet ovjektiv i Xhahës, ndërsa Mërfi mundohet të komplotojë kundër tij.   Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag UpFi...

The 100 – Sezoni 3, Episodi 4

2.36K Views0 Comments

Klark zbulon mendjen e ndritur që qëndron pas një plani djallëzor, ndërsa Kein përpiqet të ruajë paqen. Ndërkohë, vuajtja e Xhasperit e çon atë në sjellje të pakujdesshme.   Shiko Shkarko Vidto ...

The 100 Sezoni 3 – Episodi 3

1.86K Views0 Comments

Tani që ka Klarkun, Leksa ka mundesinë të detyrojë Skaikru të bashkohet me tokësorët. Kein, Belami dhe Monti vazhdojnë kërkimin për Klarkun, ndërsa Kombi I Akullit përgatitet për aktin e parë të luftës kundër Skaikruve d...

The 100 Sezoni 3 – Episodi 2

1.78K Views0 Comments

Belami dhe Kein rrezikojnë jetën e tyre për të shpëtuar Klarkun. Në një përpjekje për të shmagur shqetësimin për vajzën e saj, Abi fokusohet të përdorimi i Malit Mot për furnizime. Ndërkohë, Mërfi bën plane për të tradhë...

The 100 Sezoni 3 – Episodi 1

3.69K Views1 Comments

Pasi la kampin Arkadia sepse nuk mund të pranonte veprimet e saj, Klark ikën e vetme dhe përballet me ndjenjat e saj ndërkohë që has sfida të reja. Me rritjen e dëshirës për fuqi, në kampin Arkadia fillojnë trazira polit...

Faqe 2 nga 212