The Walking Dead

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 3

3.84K Views0 Comments

Shane dhe Otis përpiqen t’u shpëtojnë të infektuarëve teksa kthehen në shtëpi. Ndërkohë gjendja e Carl po përkeqësohet akoma dhe më shumë.   IMDb: 8.0/10 Shikoje tek Shkarkoje tek SockShare ...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 2

3.75K Views0 Comments

Pasi Karl qëllohet, Rik dhe Shein gjejnë Dr. Hershel dhe familjen e tij në një shtëpi aty pranë. Por Karl ka humbur shumë gjak dhe Hershel nuk i ka të gjitha pajisjet që i duhen. Do ia arrijë Karl të mbijetojë? IMDb: ...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 1

4.42K Views0 Comments

Grupi niset për në Fort Bening. Por gjatë rrugës ata ndeshen me një grup të infektuarish dhe Sofia vrapon e frikësuar. Tani Rick dhe të tjerët do mundohen ta gjejnë. IMDb: 8.2/10 Shikoje tek Shkarkoje tek ...

The Walking Dead – Sezoni 1, Episodi 6

5.71K Views0 Comments

Te baza ushtarake C.D.C, Rick dhe të tjerët takohen me Dr. Edwin Jenner, një shkencëtar i cili kishte si detyrë për të gjetur shkakun që zgjon të vdekurit. Por sapo ata mendojnë se janë të sigurtë, Jenner u thotë që ndër...

The Walking Dead – Sezoni 1, Episodi 5

4.51K Views0 Comments

Rick përpiqet të kontaktojë Morgan për t’i treguar vendodhjen e tij. Në kamp, pas përleshjes me të infektuarit, Jim kafshohet dhe fillon ngadalë të kthehet në njërin prej tyre. Tani që kampi nuk është më i sigurtë, Rick ...

The Walking Dead – Sezoni 1, Episodi 4

4.61K Views0 Comments

Duke kërkuar për Merle, Rick dhe të tjerët ndeshen me një grup tjetër të mbijetuarish të rrezikshëm. Ndërkohë, në kamp, Jim është shumë i shqetësuar nga një ëndërr të cilën nuk e kujton dot plotësisht. Ëndërr e cila mund...

The Walking Dead – Sezoni 1, Episodi 3

5.24K Views0 Comments

Rick bashkohet me Lori dhe Carl, por vendos, me disa të mbijetuar të tjerë, të kthehet për të shpëtuar Merle. Ndërsa në kamp, tensioni midis të mbijetuarëve sa vjen e rritet.   IMDb: 7.9/10 Shikoje tek ...

The Walking Dead – Sezoni 1, Episodi 2

5.60K Views0 Comments

Rick e gjen veten të bllokuar, me të mbijetuar të tjerë, brenda një dyqani të rrehuar nga zombi. IMDb: 8.3/10...