The Walking Dead

The Walking Dead Sezoni 8 – Episodi 9

4.95K Views0 Comments

Rick përballet me vështirësitë pas betejës. Ndërkohë lufta vazhdon në komunitete të tjera dhe një personazh kryesor duhet të bëjë zgjedhje të vështira. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Streamang...

The Walking Dead Sezoni 8 – Episodi 5

8.90K Views0 Comments

Një këndvështrim tjetër mbi jetën e Neganit dhe të Saviors gjatë konfliktit. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile Netu Filecloud ...

The Walking Dead Sezoni 8 – Episodi 4

7.16K Views0 Comments

Një armë e re shfaqet në arsenalin e Saviorëve e cila ndryshon rrjedhën e ngjarjeve ndërkohë që Rick dhe Deryl vazhdojnë luftën. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estr...

The Walking Dead Sezoni 8 – Episodi 3

7.22K Views0 Comments

Konflikti me Shpëtuesit çon në pasoja të padëshiruara për Hilltopin, Mbretërinë dhe Aleksandrin. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile Netu ...

The Walking Dead Sezoni 8 – Episodi 2

7.67K Views0 Comments

Plani që përfshin Alexandrians, Kingdommers dhe Hilltoppers u zbulua. Ndërkohë që Rick vazhdon lufton, përballet me një fytyrë të njohur për të. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoB...

The Walking Dead Sezoni 8 – Episodi 1

7.93K Views0 Comments

Rick dhe grupi i tij janë bërë së bashku me Kingdom dhe Hilltop për të sulmuar Neganin dhe Saviors. IMDb: 8.7 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile Netu...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 16

5.50K Views0 Comments

Grupi i Aleksandrisë fillon udhëtimin. Një anëtar i grupit duhet të marrë një vendim të jashtëzakonshëm. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 15

3.99K Views0 Comments

Një grup Aleksandrianësh nisen në një udhëtim. Një pjesëtar i grupit duhet të marrë një vendim zemërthyes. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile ...