The Walking Dead

The Walking Dead Sezoni 7 – Epizodi 14

3.78K Views0 Comments

Ana tjetër Shpëtimtarët shkojnë në Majën e Kodrës papritur, duke i çuditur të gjithë, me plane për të marrë më shumë se furnizime. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Es...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 13

4.21K Views1 Comments

Gjërat dalin pak jashtë kontrollit, kur një grup nga Mbretëria dërgojnë furnizimet e përjavshme te Shpëtimtarët. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 12

4.14K Views0 Comments

Rik dhe Mishon janë në kërkim për armë ndërkohë që bëhen gati për të luftuar Neganin. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile Netu Fileclou...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 11

5.37K Views0 Comments

Eugene fillon të punojë për Negan, ndërsa Dwight viziton një vend nga e shkuara e tij. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Estream UpFile Netu Fileclo...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 10

5.86K Views0 Comments

Teksa kërkon për një Aleksandrian të humbur, Riki dhe grupi i tij përballen me një popullsi të mistershme, si asnjëherë më parë... IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Es...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 9

6.47K Views0 Comments

Guri në rrugë: Jezusi e drejton grupin drejt Mbretërisë, për të bindur mbretin Ezekiel të ndihmojë ata dhe Majën e kodrës kundër shpëtimtarëve. Në Aleksandri At Gabrieli bie në një kurth. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 8

8.25K Views2 Comments

Gjërat dalin jashtë kontrollit teksa Negan viziton papritur Aleksandrian. IMDb: 8.6 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Videomega UpFile Netu Filecloud ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 7

7.80K Views0 Comments

Një pamje më e thellë e Sanctuary-t dhe botës së Neganit dhe të Shpëtimtarëve; pjestarët e Alexandrias kërkojnë për furnizime. IMDb: 7.6 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Videom...