The Walking Dead

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 6

6.99K Views0 Comments

Larg nga tragjedia e shkaktuar nga Negan, Tara dhe Heath hasin vështirësi teksa zbulojnë një grup të ri misterioz. IMDb: 7.6 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Videomega UpF...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 5

9.56K Views0 Comments

Maggie dhe Sasha rikuperohen në Hilltop. Carl dhe Enid shkojnë drejt këtij komuniteti, ndërsa Simon dhe Shpëtimtarët bëjnë një vizitë. IMDb: 7.6 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 4

8.14K Views0 Comments

Në Alexandria, Rick dhe njerëzit e tij kujtojnë humbjet që kanë pësuar, por ndërprehen nga një vizitë e papritur e Negan. IMDb: 8.6 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Videomega ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 3

7.50K Views0 Comments

Negan merr Daryl te Sanctuary, shtëpia e Saviours. Ndërkohë, Dwight dërgohet në një mision për të kthyer një të arratisur nga grupi i tij. IMDb: 8.6 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 2

10.03K Views0 Comments

Carol dhe Morgan shkojnë te Mbretëria. Atje takojnë Ezekiel, një udhëheqës misterioz i cili ka një sekret të madh. IMDb: 8.1 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Videomega UpF...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 1

12.69K Views0 Comments

Rik dhe grupi i tij gjunjëzohen të pafuqishëm para Negan dhe Shpëtimtarëve. Ajo që Negan do u bëjë, do i përndjekë përgjithmonë të mbijetuarit. IMDb: 9.3 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBo...

The Walking Dead Sezoni 6 – Episodi 16 (I FUNDIT)

4.96K Views0 Comments

Për të shpëtuar një nga njerëzit e tyre grupi i Rikut i duhet të ndërmarrë një udhëtim jashtë mureve. Ajo eksperiencë do të ndryshojë jetët e tyre përgjithmonë.   Shiko Shkarko Vidto UptoBox ...

The Walking Dead Sezoni 6 – Episodi 15

5.25K Views1 Comments

Deril gjurmon Duajtin. Ndërkohë, Rik dhe Morgan dolën në kërkim për Karolën, ndërsa ajo e gjen veten ballë për ballë me "Shpëtimtarët".   Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag UpFile ...