The Walking Dead

The Walking Dead Sezoni 6 – Episodi 14

4.07K Views0 Comments

Daryl Rosita dhe Denis dalin për furnizime, por jo çdo gjë shkon aq qetë sa pritej. Në anën tjetër Juxhin kërkon te provojë që ka ndryshuar dhe është bërë i dobishëm...   Shiko Shkarko Vidto Upt...

The Walking Dead Sezoni 6 – episodi 13

5.22K Views4 Comments

Si pasojë e një suksesi të vogël, anëtarët e grupit merren dhe mbahen peng.   Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag UpFile Netu Filecloud ...

Teen Wolf Sezoni 5 – Episodi 20 (I FUNDIT)

3.16K Views0 Comments

Aleanca të reja krijohen ndërkohë që Skoti dhe miqtë e tij përpiqen të ndalojnë Bishën përpara se të shkatërrojë të gjithë qytetin. (I FUNDIT)   Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag ...

The Walking Dead Sezoni 6 – Episodi 12

4.28K Views2 Comments

Riku dhe të tjerët vendosin se e vetmja mënyrë për të ruajtur paqen në Aleksandri, është të fillojnë luftën me armikun e ri.   Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag UpFile Ne...

Teen Wolf Sezoni 5 – Episodi 19

2.01K Views0 Comments

Kërkimet për të zbuluar identitetin e Bishës vazhdojnë. Skoti mendon se është Mejson dhe atë e kapin Doktoret e Tmerrit. Të gjithë vihen në kërkim për ta gjetur atë e për ta shpëtuar. Por nëse jo Mejsoni, kush është në t...

The Walking Dead – Sezoni 6, Episodi 11

3.99K Views0 Comments

Jesusi dërgon Rikun dhe grupin në Koloninë Hilltop, një komunitet paqësor eklipsuar nga fuqia e Negan dhe "Shpëtimtarët".   Shiko Shkarko Vidto UptoBox Vid.ag UpFile Netu ...

Teen Wolf – Sezoni 5, Episodi 18

1.81K Views0 Comments

Tufa po përpiqet të kuptojë se si të mposhtë bishën e Zhevoden me të cilën u përball Shërbyesja e Zhevoden, Meri-Xhejni në 1765. Teksa Xherard Arxhent i ritregon historinë e Valetëve tufës së Skotit me shpresën se ato do...

The Walking Dead – Sezoni 6, Episodi 10

4.24K Views0 Comments

Gjatë një furnizimi, Rik dhe Deril kryqëzojnë rrugëtn me një të mbijetuar të ri i cili zbulon një botë krejt të re jashtë Aleksandrisë, Karli e merr veten nga lëndimi...   Shiko Shkarko Vidto Up...