PËRSHKRIMI

Elijah Muhammad viziton xhaminë e Malcolm X-it ku takon Elisen dhe i ngarkon një detyrë. Chin zbulon se Teddy është gjallë dhe ia lë në dorë Ernis të rregullojë gabimin.

Shiko Shkarko

Vevio

UptoBox

VUP

GOUNLIMITED

Mixdrop

1fichier

Mystream

Racaty

Upvid

Mirrorace