PËRSHKRIMI

Për të qëlluar italianët Bumpy ekspozon të shkuarën e errët të Chinit. Mayme dhe Elise lënë mënjanë diferencimet dhe Bumpy shikon gruan dhe vajzën të bashkohen përpara se të shpërthejë lufta e tij.

Shiko Shkarko

Vevio

UptoBox

VUP

GOUNLIMITED

Mixdrop

1fichier

Mystream

Racaty

Upvid

Mirrorace