PËRSHKRIMI

Chin dhe Bonanno janë në luftë në Harlem. Bumpy del nga spitali dhe Mayme këmbëngul për të shkruar testamentin. Malcol X dhe Adam Clayton Powell shkojnë në Uashinton për marshimin.

Shiko Shkarko

Vevio

UptoBox

VUP

GOUNLIMITED

Mixdrop

1fichier

Mystream

Racaty

Upvid

Mirrorace