PËRSHKRIMI

Nga kushtet e këqija të jetesës në apartamentet e Harlemit, Adam Clayton Powell bën një grevë të madhe dhe nis hetimet për pronarët e ndërtesave. Ernie Nunzi kërkon prostitutën që futi në kurth Zambranon. Bumpy dhe Mayme kanë tension në martesën e tyre.

Shiko Shkarko

Vevio

UptoBox

VUP

GOUNLIMITED

Mixdrop

1fichier

Mystream

Racaty

Upvid

Mirrorace