PËRSHKRIMI

Tani që janë brenda Bankës së Spanjës, për grupin e grabitësve nis aventura e shumëfishtë. Atyre do t’u duhet të ndjekin planin paraprak, por edhe të improvizojnë, ndërsa përpiqen të thyejnë kasafortën dhe njëkohësisht, të merren me pengjet e tyre…


 

  • Mely

    Seriali shum i bukur komplimente me ne fund nje faqe streaming edhe ne shqip. Mund te perktheni dhe Riverdale,Shadowhunters dhe Stranger things ju lutem sepse jan seriale vertet shum te suksesshem dhe esh gjynah qe shqiptaret te mos ken mundesi ti shohin. Faleminderit!

  • Filma24HD

    shum i mire