PËRSHKRIMI

Policia futet me një skuadër speciale brenda në bankë, por grupi arrin t’i pengojë. Profesori arrin një marrëveshje me Sierrën dhe pjesën tjetër të policisë.

  • jothan

    kush me tregon a eshte i frikshem ky film se kam frik me e hap