PËRSHKRIMI

Raqueli dhe Profesori përpiqen të krijojnë planin e duhur për t´u arratisur nga policia. Ndërkohë Rio kthehet pranë bandës, por dyshojnë se i kanë instaluar një çip përgjues. Arturo flet me Monican për atësinë e të birit.

  • jothan

    kush me tregon a eshte i frikshem ky film se kam frik me e hap