PËRSHKRIMI

Një grup grabitësish shumë të veçantë sulmojnë Fabrikën e Moneda dhe Timbre për të kryer grabitjen më të përsosur në historinë e Spanjës dhe për të marrë në shtëpi 2.4 miliardë euro.

  • jothan

    kush me tregon a eshte i frikshem ky film se kam frik me e hap