PËRSHKRIMI

Tensioni mes Luciferit dhe Chloes e vështirëson punën e tyre për të hetuar vrasjen e dy personave që kanë lidhje të vjetra me Luciferin.

Shiko Shkarko

Upvid

Racaty

Vidia

1fichier

Uqload

Mirrorace

  • Mire

    Telefilmi me i bukur, i te gjithe koherave! 😍

    • Filma24HD

      :)