The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 4

7.85K Views0 Comments

Në Alexandria, Rick dhe njerëzit e tij kujtojnë humbjet që kanë pësuar, por ndërprehen nga një vizitë e papritur e Negan. IMDb: 8.6 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Videomega ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 3

7.18K Views0 Comments

Negan merr Daryl te Sanctuary, shtëpia e Saviours. Ndërkohë, Dwight dërgohet në një mision për të kthyer një të arratisur nga grupi i tij. IMDb: 8.6 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 2

9.68K Views0 Comments

Carol dhe Morgan shkojnë te Mbretëria. Atje takojnë Ezekiel, një udhëheqës misterioz i cili ka një sekret të madh. IMDb: 8.1 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Videomega UpF...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 1

12.25K Views0 Comments

Rik dhe grupi i tij gjunjëzohen të pafuqishëm para Negan dhe Shpëtimtarëve. Ajo që Negan do u bëjë, do i përndjekë përgjithmonë të mbijetuarit. IMDb: 9.3 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBo...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 10 (I FUNDIT)

11.97K Views0 Comments

Ka ardhur dita e gjyqit të Sersit dhe Loras Tajrellit. Denerisi përgaditet që të niset për në Uesteros. Davosi konfronton Melisandren. Semi dhe Gilli arrin në Citadel. Breni zbulon një sekret të madh. IMDb: 10 TRAILERI...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 9

7.36K Views0 Comments

Teksa Starkët përgaditen për luftë, Davosi gjen diçka të rëndësishme. Remsi luan një lojë. Denerisit përballet me një vendim. IMDb: 10 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Videomeg...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 8

4.79K Views0 Comments

Briena arrinë në Riverun. Arja kërkon strehë. Xhejmi flet me Edmur Tallin. Sersi sfidon Fenë dhe Harabelin e Lart. Sendor Kligejn kërkon hakmarrje. Tirioni bën një gabim të madh. IMDb: 8.2 TRAILERI: YOUTUBE Shik...

Game of Thrones – Sezoni 6, Episodi 7

5.41K Views3 Comments

Xhoni dhe Sansa mbledhin ushtarë. Xhejmi arrin në Riverun. Olena Tajrell planifikon që të largohet nga Tokat e Mbretit. Thioni dhe Jara planifikojnë një destinacion të ri. Arja bën plan që të largohet nga Bravosi. IMDb:...

Faqe 10 nga 26« Fillimi...89101112...20...E fundit »