Episodi 2

57 Views0 Comments

Sigurimi i një burimi të vazhdueshëm të heroinës është thelbësore për të rifituar Harlemin. Bumpy kërkon burime për drogë të pavarura nga italianët. Chin angazon disa policë të korruptuar për të arrestuar Bumpyn. ...

Episodi 1

153 Views0 Comments

Godfather of Harlem tregon historinë e vërtetë e bosit famëkeq të drogës Bumpy Johnson i cili në fillim të viteve 1960 kthehet në Harlem, pas 11 viteve në burgun Alkatraz. Lagjia që ai drejtonte dikur tani kontrollohej n...

Sezoni 1 – Episodi 6 (I FUNDIT)

55 Views0 Comments

Ndërsa Izraeli përgatitet të godasë një objektiv Sirian të identifikuar nga Eli, dyshimi rreth tij rritet. Hakmarrja është e shpejtë - dhe e pamëshirshme. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP ...

Sezoni 1 – Episodi 5

27 Views0 Comments

Pas një grushti politik të përgjakshëm, Eli e vendos veten më afër qendrës së pushtetit Sirian. Kërkesat emocionale të punës marrin një kthesë të rëndë. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP ...

Sezoni 1 – Episodi 4

29 Views0 Comments

Misioni i Elit merr një kthesë të rrezikshme ndërsa përpiqet të raportojë në bazën e tij për një instalim sekret ushtarak. Në shtëpi, Nadia lufton të rrisë e vetme fëmijët. Shiko Shkarko Vevio UptoB...

Sezoni 1 – Episodi 3

24 Views0 Comments

Eli bën një aleat me ndikim. Operacionet e hershme në Damask po japin shpejt fryt dhe Dan ka frikë se metodat e guximshme të Elit do ta vrasin atë. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUN...

Sezoni 1 – Episodi 2

31 Views0 Comments

Duke forcuar identitetin e tij të rremë në Buenos Aires, Eli krijon lidhje të forta. Zjarri i tij e vë në rrezik tërë misionin. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED Mix...

Sezoni 1 – Episodi 1

116 Views0 Comments

Bazuar në jetën e vërtetë të spiunit Izraelit, Eli Cohen. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED Mixdrop 1fichier Mystream Racaty Upvid M...