The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 11

3.90K Views0 Comments

Rik dhe Shein vendosin të vrasin Randall, i cili konsiderohet si një kërcënim për të mbijetuarit, por Deil kundërshton dhe Rik thërret grupin për të vendosur me anë të votës.   IMDb: 8.2/10 Shikoje tek ...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 10

3.84K Views0 Comments

Rik dhe Shein përpiqen te vendosim çfarë të bëjnë me Randall. Ndërkohë Lori dhe Megi mundohen të ndalojnë Beth që të mos kryejë vetvrasje.   IMDb: 8.3/10 Shikoje tek Shkarkoje tek SockShare ...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 9

4.25K Views0 Comments

Rik, Glen dhe Hershel janë nën zjarr armësh në një qytet aty afër. Shein po bëhet akoma më i keq. Lori ka frikë për familjen e saj.   IMDb: 8.1/10 Shikoje tek Shkarkoje tek SockShare Shkark...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 8

3.99K Views0 Comments

Pasi vranë Sofian dhe të infektuarit e tjerë, Hershel zhduket dhe Beth bie në shok. Rik dhe Glen dalin për të kërkuar Hershel.   IMDb: 7.9/10 Shikoje tek Shkarkoje tek SockShare Shkarko Dir...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 7

3.98K Views0 Comments

Glen i tregon të tjerëve që ka të infektuar në kasolle. Tani ata po diskutojnë nëse duhet t’i mbajnë apo jo.   IMDb: 8.7/10 Shikoje tek Shkarkoje tek SockShare Shkarko Direkt 1 Put...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 6

3.98K Views0 Comments

Tani që Glen e di që ka të infektuar në kasolle Maggie i lutet që ai mos t’ia thotë askujt. Hershel beson se të infektuarit që mban në kasolle janë thjesht të sëmurë dhe një ditë do shërohen. IMDb: 7.6/10 Shiko...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 5

3.47K Views0 Comments

Teksa po mundohen të gjejnë Sophia-n, Daryl plagoset dhe mbetet në mes të pyllit dhe fillon të shohë vegime të Merle. Ndërsa Lori sapo ka zbuluar që është shtatëzënë dhe nuk di se si t’ia thotë Ricku-t. IMDb: 7.8/10 ...

The Walking Dead – Sezoni 2, Episodi 4

3.69K Views0 Comments

Gjendja e Carl po përmirësohet tashmë. Ndërsa të tjerët mundohen të gjejnë Sophia-n.   IMDb: 7.4/10 Shikoje tek Shkarkoje tek SockShare Shkarko Direkt 1 PutLocker Shkarko Dire...

Faqe 20 nga 22« Fillimi...10...1819202122