The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 9

6.20K Views0 Comments

Guri në rrugë: Jezusi e drejton grupin drejt Mbretërisë, për të bindur mbretin Ezekiel të ndihmojë ata dhe Majën e kodrës kundër shpëtimtarëve. Në Aleksandri At Gabrieli bie në një kurth. IMDb: 9.2 TRAILERI: YOUTUBE ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 8

7.99K Views2 Comments

Gjërat dalin jashtë kontrollit teksa Negan viziton papritur Aleksandrian. IMDb: 8.6 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Videomega UpFile Netu Filecloud ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 7

7.54K Views0 Comments

Një pamje më e thellë e Sanctuary-t dhe botës së Neganit dhe të Shpëtimtarëve; pjestarët e Alexandrias kërkojnë për furnizime. IMDb: 7.6 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Videom...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 6

6.69K Views0 Comments

Larg nga tragjedia e shkaktuar nga Negan, Tara dhe Heath hasin vështirësi teksa zbulojnë një grup të ri misterioz. IMDb: 7.6 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Videomega UpF...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 5

9.26K Views0 Comments

Maggie dhe Sasha rikuperohen në Hilltop. Carl dhe Enid shkojnë drejt këtij komuniteti, ndërsa Simon dhe Shpëtimtarët bëjnë një vizitë. IMDb: 7.6 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 4

7.81K Views0 Comments

Në Alexandria, Rick dhe njerëzit e tij kujtojnë humbjet që kanë pësuar, por ndërprehen nga një vizitë e papritur e Negan. IMDb: 8.6 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Videomega ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 3

7.14K Views0 Comments

Negan merr Daryl te Sanctuary, shtëpia e Saviours. Ndërkohë, Dwight dërgohet në një mision për të kthyer një të arratisur nga grupi i tij. IMDb: 8.6 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox ...

The Walking Dead Sezoni 7 – Episodi 2

9.65K Views0 Comments

Carol dhe Morgan shkojnë te Mbretëria. Atje takojnë Ezekiel, një udhëheqës misterioz i cili ka një sekret të madh. IMDb: 8.1 TRAILERI: YOUTUBE Shiko Shkarko Vidto UptoBox Videomega UpF...

Faqe 5 nga 22« Fillimi...34567...1020...E fundit »