PËRSHKRIMI

Klarku, Bellamy, Oktavia dhe Jasper kanë një pengesë tragjike. Ndërkohë, Raven dhe Monty bëjnë një zbulim të rëndësishëm.

 

Shiko Shkarko

Vidto

UptoBox

Vid.ag

UpFile

Netu

Filecloud