PËRSHKRIMI

Rick dhe grupi i tij janë bërë së bashku me Kingdom dhe Hilltop për të sulmuar Neganin dhe Saviors.

IMDb: 8.7

TRAILERI: YOUTUBE

Shiko Shkarko

Vidto

UptoBox

Estream

UpFile

Netu

Filecloud

Watchers

Downace

Vidlox

clicknupload