PËRSHKRIMI

Shtrigani përfshihet na një çështje mbretërore teksa përpiqet të bëjë një nder. Fiona përfundon në pyjet Brokilon. Mbretëresha Kalis dhe e bija përballen me një përpjekje për t’i vrarë.

Shiko Shkarko

Vidlox

UptoBox

VUP

Filerio

Mixdrop

1fichier

Mystream

Racaty

Upvid

Mirrorace