PËRSHKRIMI

Shtrigani vihet në kërkim të xhindit, por ndërkohë Jaskieri sulmohet rëndë dhe Shtrigani detyrohet ta çojë te Yenneferi për ta shëruar.

Shiko Shkarko

Vevio

UptoBox

VUP

GOUNLIMITED

Mixdrop

1fichier

Mystream

Racaty

Upvid

Mirrorace