PËRSHKRIMI

Një grup i tmerrshëm armiqësh e vendos Geraltin në pozitë të keqe. Yennefer dhe shokët e saj të tjerë përgatiten të luftojnë. Një i ri i tronditur varet nga mirësia e një të huaji.

Shiko Shkarko

Vevio

UptoBox

VUP

GOUNLIMITED

Mixdrop

1fichier

Mystream

Racaty

Upvid

Mirrorace