Sezoni 1 – Episodi 9 (I FUNDIT)

963 Views0 Comments

Punet e vjetra janë zgjidhur. Jetët kanë humbur. Elliot detyrohet të bëjë një zgjedhje që do të përcaktojë të ardhmen e tij. Dhe Sean bën një zbulim në lidhje me një tradhtar që ka qenë në mes të tij. Shiko Shk...

Sezoni 1 – Episodi 8

308 Views0 Comments

Në rrezik më shumë se kurrë, Wallacet detyrohen të fshihen; Luan rrezikon jetën e tij për t'u larguar nga Mosi. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED Mixdrop 1fichi...

Sezoni 1 – Episodi 7

210 Views0 Comments

E vërteta për vdekjen e Finnit u zbulua dhe familjet Wallace dhe Dumani nuk do të jenë më të njëjtët. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED Mixdrop 1fichier ...

Sezoni 1 – Episodi 6

209 Views0 Comments

Mariana i ushtron presion Seanit për të zbukuar vrasësin e Finnit. Sa larg është në gjendje ai të shkojë për në kërkim të së vërtetës? Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED ...

Sezoni 1 – Episodi 5

182 Views0 Comments

I fshehur i sigurt, larg në një shtëpi në fermë, në mes askundit, Darren lufton me kaosin që ai ka krijuar. Por, kur një grup misterioz mercenarësh do t'i vihen pas, a do të jetë në gjendje Kinney të arrijë atje në kohë ...

Sezoni 1 – Episodi 4

193 Views0 Comments

Besnikëria e Elliotit vihet në provë. Sean organizon një darkë për të bashkuar dy familjet, ndërsa Aleksandrit i kërkohet të takojë dikë që ka pasur kontakt më parë. Shiko Shkarko Vevio UptoBox ...

Sezoni 1 – Episodi 3

351 Views0 Comments

Lales i duhet të marrë një vendim të vështirë. Seani harton një plan të ri. Elliotit i duhet të përballet me një armik të ri. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP GOUNLIMITED Mixdr...

Sezoni 1 – Episodi 2

1.05K Views0 Comments

Ellioti arrin të lidhet me anëtarin kryesor të familjes Dumani. Seani lëshon gjithë inatin e tij në hakmarrje teksa merr vesh për vrasësin e babait të tij. Shiko Shkarko Vevio UptoBox VUP ...